WELKOM BIJ AKDT

Jouw administratie, onze zorg

AKDT is een jong administratiekantoor dat eind 2017 is opgericht door Rianne Kluijtmans. Sinds 2018 heeft AKDT een hechte samenwerking met Administratie Kantoor De Toekomst. We zijn onze samenwerking gestart, zodat we samen onze klanten meer expertise en ervaring kunnen bieden.

Bij ons kun je terecht voor:

  • Verzorging van je gehele boekhouding
  • Loonadministratie
  • Fiscaal advies
  • Verschillende aangiftes bij de belastingdienst zoals: omzetbelasting; inkomstenbelasting; erfbelasting; en vennootschapsbelasting

Kortom, zoek je een betrouwbaar en ervaren administratiekantoor met daarbij een beetje extra menselijke aanpak?
Dan ben jij bij ons aan het juiste adres!

WE ARE SERIOUS PEOPLE

Responsibility

WE ARE PASSIONATE

Creativity

WE ARE DETERMINED

Quality

Ons team

Maak kennis met ons team van hardwerkende, gemotiveerde en vooral gepassioneerde experts in hun eigen vakgebied.

Nicole van Nistelrode
Nicole van NistelrodeBoekhouder | Fiscaal adviseur
Mijn naam is Nicole van Nistelrode. Het is altijd mijn doel geweest ondernemers in elke ontwikkelingsfase van hun bedrijf bij te staan en te ontzorgen. Met kennis van zaken, vriendelijkheid en flexibiliteit ben ik zo al 30 jaar gestadig aan het groeien. Dat tempo past bij mij, maar ook bij mijn klanten. Zo kan ik me richten op de kwaliteit, de breedte van mijn dienstverlening e misschien wel het belangrijkste aspect in de relatie met mijn klanten; het persoonlijke contact. Daar ligt naar mijn idee de basis voor een succesvolle en langdurige samenwerking. Niet alleen goed wek, maar ook leuk werk. Mijn expertise ligt naast het “reguliere” boekhouden ook op fiscaal vlak. Bij mij kun je terecht met veel fiscale vragen en de aangiften Inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.

Naast het zakelijke deel ben ik ook moeder van 2 kinderen en oma van een kleinkind. Ik houd van wandelen en fietsen en ga graag op stap met de camper samen met mijn man.

Rianne Kluijtmans
Rianne KluijtmansBoekhouder | Salarisadministrateur
Mijn naam is Rianne Kluijtmans. Mijn passie is het ontzorgen van ondernemers en particulieren in hun financiële administratie. Dat is de reden waarom ik zelfstandig ondernemer ben geworden. Met mijn no nonsens mentaliteit en persoonlijke benadering heb ik al veel mensen en bedrijven mogen helpen met onder andere de boekhouding voeren, de aangifte omzetbelasting verzorgen en de jaarrekeningen samenstellen. Daarnaast geef ik objectief en altijd een eerlijk advies over eventuele financiële beslissingen welke je kunt maken.

Naast het zakelijke deel ben ik ook moeder van 3 kinderen en houd ik van lekker sporten, met name tennissen en golfen.

Kimberley Kluijtmans
Kimberley KluijtmansBoekhouder
Mijn naam is Kimberley Kluijtmans. Na ruim 10 jaar gewerkt te hebben als fysiotherapeut ben ik nu omgeschoold om Rianne & Nicole te kunnen helpen als boekhouder. Het vak fysiotherapie sprak mij enorm aan omdat ik graag persoonsgericht bezig wilde zijn. Door alle veranderingen in de fysiotherapiewereld wilde ik iets anders. Nu kan ik mijn passie om persoonsgericht te werken kwijt in mijn werk bij AKDT; het ontzorgen van administratieve lasten van de ondernemers zodat zij zich volledig kunnen richten op hun core-business.

Naast het zakelijke deel ben ik de echtgenote van Rianne, samen hebben we 3 kinderen. Daarnaast houd ik van lekker sportief bezig zijn en motorrijden bij mooi weer.

Ervaringen van onze klanten

Ik werk al jaren samen met Rianne en ben erg tevreden over de samenwerking.
Rianne is behulpzaam, punctueel, duidelijk in de communicatie en zet een stapje extra als de situatie daar om vraagt.

Erna

De samenwerking is heel prettig:
korte lijnen, snelle acties en reacties.

Ook wordt er prima meegedacht en gevraagd en ongevraagd adviezen gegeven.

Ursula & Ben

Ik ben zeer content met het werk wat Rianne levert voor mijn bedrijf.

Haar nauwkeurigheid, bereikbaarheid.

Ik ben zeer goed tevreden!

Joost

Rianne is een snel schakelende, meedenkende, betrokken consulent met kennis van zaken en oog voor detail.
We werken nu bijna drie jaar samen en ik vertrouw mijn bedrijfs- en belastingzaken volledig aan haar toe.

Tosca